søndag den 17. april 2016

Golfexperten.dk


Er du fan af at spille golf og elsker at bruge tid nye i det dejlige vejr og nyde den friske luft - men mangler du noget udstyr eller ønsker at skifte det gamle slidte ud, så skulle du overveje at besøge golf experten, som tilbyder dig et stort udvalg inde for forskelligt udstyr. Se alle mærkerne her - hvor de blandt andet tilbyder mærkerne: Abacus, Adiddas, Arnold Palmer, BagBoy, Bennington, Benross, Big Max, Bridgestone Golf, Bushnell, Callaway, Cleveland Golf, Clicgear, Cobra, Daily Sports, ECCO, FootJoy, Galvin Green, Garmin, J. Lindberg, Longridge, MacGregor, Mizuno, Nikon, Odyssey, Ping, Pinnacle, PowaKaddy, PowerBug, Pro-tekt, Puma, Röhnish, Scotty Cameron, Sonocaddie, Srixon, Stuburt, Sun Moutain, Sunread, Taylor Made, Titleist og Tomtom. 

Der er mulighed for at tilmelde dig Golf expertens fordelsklub helt gratis, som giver dig nogle fordele og mulighed for den bedste kundeservice. Du kan tilmelde dig lige her. Derudover er sæson lige startet hvilke også betyder at der er masse af lækre tilbud at hente i deres nye katalog - se det lige her.  Hvor du kan gøre nogle gode kup og få en masse gode rabatter, så du kan blive klar til den nyopstartede sæsonen. 

De tilbyder altid gratis fragt med leveringer med GLS ved køb for 600 kr. Derudover tilbyder de det højeste serviceniveau, da de ønsker at hjælpe dig med at finde det rigtige udstyr og tilbehør, som passer perfekt til dig og dine behov. Samtidig med at de har stort ekspertise, da de ved alt omkring golfudstyr, da de analysere og derefter skrædder syer efter dine behov og ønsker. Samtidig med at du kan være 100 % tryg ved en handel med dem, da der er 45 dages bytteret og fuld pris tilbage for at bruge dit start sæt inden for det første år. 

Hvis du ikke er tryg med at bestille online kan du besøge en af de 6 fysiske butikker, som de har på Jylland eller Sjælland. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar