søndag den 17. april 2016

Juleduge
Selvom der er lidt tid til jul endnu - faktisk mere end et halv år. Så går tiden alligevel ret hurtigt og den tid kan gå ret hurtigt - det ved vi alle sammen. Derudover kan det altid være en fordel at være på forkant med dette - så du er klar til juletiden. Da man ofte har travlt med alt muligt andet, som julegaver, julepynt, juleindkøb, julefrokoster og sammenkomster, så derfor kan det være en fordel at have denne del af det overstået, så man ikke også skal stresse over at skulle finde den perfekte jule dug til højde punktet juleaften. 

De tilbyder deres kunder en levering uden folder, da de leverer den stramt rullet op på et rør, for at sikre at du slipper for at den ankommet foldet og at du skal til at stryge den, når den kommer. Så kan den pakkes væk og tages frem til jul, når den skal bruges uden at være bekymret for folder. De tilbyder en hurtig levering ca. 1-2 dage leveringstid, hvis du skulle for brug for at skulle bruge den ret hurtigt. Derudover kan du købe den på metermål, så du undgår spild af ekstra dug, som bare hænger, og som alligevel ikke ser særligt pænt ud eller at kan bliver for kort og ikke hænger rigtigt på dit bord. De tilbyder også deres kunder en billig fragt bestående af 39 kr. til post og 20 kr. ekstra for forsendelse til hjemmet, hvis man ønsker dette. 

De tilbyder duge i både stof til en pris fra 159 kr. til 195 kr. pr. meter alt efter hvilken dug du øsnker. Voksduge som koster fra 69 kr. pr. meter. Se deres store udvalg af forskellige slags duge - hvor du helt sikkert finder noget, som falder i din personligt smag og som kan komme til at passe ind i dit hjem og til dit jule bord. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar