lørdag den 9. april 2016

HouseofinnovationEr du iværksætter eller ønsker du at blive det? Tilbyder House of Innovation gratis rådgivning hver torsdag kl. 16-18, så hvis du har en god ide til at starte din egen virksomhed eller bare har brug for rådgivning eller sparring er du også velkommen. Derudover har de gratis informationsmøder, som kan give dig et godt udgangspunkt for at komme videre. Hvor du kan få information og værktøjer, som kan gøre dig mere rustet til at komme i gang og undgå fejltagelser. De tilbyder også kurser for iværksættere, som afholdes 4 gange årligt. De kan også give dig nogle værktøjer til at få startet f.eks. huskeliste til at huske de væsenligste ting, miniforretningsplan, forretningsplan, visuelle forretningsplan, budgetskabeloner, markedsføring, startvækst m.m. Hvis du har brug for en sparringspartner eller en mentor, som man kan benytte sig af. Samtidig med de har et stort netværk, som du kan gøre brug til at hjælpe din virksomhed på vej. De virksomheder som hat stilt sig til rådighed og gerne ønsker at hjælpe dig på vej er f.eks. Adaptare.dk, App Academy, ART-inn, Betina Therese, Bjarne Brynk, CA a-kasse, CC TV Nordic, Ekspres Vikar Aps, ens eyes, findminrejse, glad fonden, HH Components, If Nedbrygning, Independent Optical Group, Jurdisk Service Bureau, Kamelhuset Aps, KARSBERG Rekutterings og headhunting, Kildahls Arts og Grahpis, Lederne, Mascott, mester til mester

De tilbyder også mulighed for at leje kontor hos dem eller en arbejdsplads, som kan blive en delt af et socialt netværk. Derudover har du også mulighed for at benytte vores mødelokale. 

Du kan finde House of Innovation er til at finde på Jernbanegade 27, 6000 Kolding, Danmark. Man kan komme i kontakt med dem på telefon 70 70 28 00 og kan fanges på mailen: reception@houseofinnovation.dk Du kan læse meget mere om deres ydelser til små virksomheder og iværksættere på deres hjemmeside: houseofinnovation.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar