tirsdag den 2. juni 2015

Skolestart og skoletasker


 Virksomheden her tilbyder dig alt i skole udstyr hos dem. Hvis dit barn står over for skolestarten til august eller ønkser du at finde sjove og anderledes brætspil, så er denne virksomhed den rette mulighed for dig. Så er du kommet til den helt rigtige sted, fordi her finder du et kæmpe udvalg af skole udstyr i form af tasker, penalhuse og meget mere til skolestarten eller bare generelt skolegangen. De har en lang række af forskellige brætspil til en hver lejlighed og enhver personlighed. Gå på opdagelse i deres kæmpe udvalg og blev inspireret. 

De tager udgangspunkt i at give deres forbruger den bedste oplevelse med dine køb på deres hjemmeside. Deres priser er altid konkurrencedygtige og med en fast lav fragtpris på 39 kr, men tilbyder fri fragt ved køb for mere end 500 kr. Derudover tilbyder de hurtig levering på 1-3 dage. 30 dages retur ret. Hvis du har nogle spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem på kontakt@stayhome.dk eller på telefon fra mandag-fredag fra kl. 10-16, mens de har lukket i weekenderne. 

De tilbyder markedets bedste priser, så prisen altid vil matche brætspil på tilbud. De kører med kendte mærker og har et stort udvalg på lager. Når du køber et brætspil online hos dem, er du sikret billige brætspil, hvor kvaliteten altid er i top. De tilbyder spil i kategorierne: familie, børn og voksenspil. Derudover finder du skoletasker til unge, som ønsker det sidste nye, som stadig har stil og funktionalitet i højsædet. De har tasker til alle formål. Taskerne er produceret med henblik på design og kvalitet. Penalhuse til gode priser, de har 

Penalhuse til gode priser. Vi har et flot udvalg, til både piger og drenge. Vi sælger penalhuse til markedets bedste priser. Find dit næste penalhus her på siden, og få et produkt, hvor kvalitet og design har været i centrum. Med billige penalhuse fra Stayhome.dk, er du sikret markedet bedste priser.

Lige nu tilbyder virksomheden 15 % rabat i deres udsalg til dine børns skole start. Se mere lige her. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar