tirsdag den 2. juni 2015

Rotpunkt køkkenerStår du og leder efter et køkkenfirma i Kolding eller tæt på, så er du kommet til det helt rigtige sted. Denne virksomhed kan nemlig tilbyde forskellige løsninger til dig. Hos dem finder du inspiration til dit nye køkken. Se deres mange flotte designs. Alle deres køkkener er lavet af materialer af højeste kvalitet. Kun på denne måde kan de give dig den bedste løsning til dit køkken. Når du skal ud at have nyt køkken vil de til hver i tid være klar til at du kommer ned i deres butik. Det er simpelthen for svært at vurdere farver og kvalitet på materialerne, hvis du nøjes med at se dem på nettet. De har altid en konsulent klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dig. 

Rabe & Meyer Küchen er en familiejet virksomhed som producereer høj kvalitets køkkener med den nyeste produktionsteknologi. Virksomheden blev etableret i 1930. Selskabet begyndte med fremstilling af cigarkasser efterfulgt af trælegetøj og sy-bokse. Efter krigen besluttede de at gå ind i køkken branchen og beyndte at producere køkkener. ¨Made in Germany¨ er et verdensomspændende anerkendt kvalitetsstempel som hurtigt blevet betegnelsen for deres køkkener. De står med ca. 200 højt kvalifierede medarbejdere for produkter af høj kvalitet, pålidelighed og tæt kontakt med deres kunder. Rotpunkt køkkener ledes i dag af direktører Heinz Jürgen Meyer og Andreas Wagner. 

Hvis dette lyder som noget for dig, så kom forbi deres butik på Vejlevej ved siden af ILVA i Kolding og se hvad de kan tilbyde dig og dine behov. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar