onsdag den 20. maj 2015

Rejser til Komodo øerneDrømmer du om at komme væk fra hverdagen og savner du sommeren, som mange af os andre. Så læs med en en rejse til Komodo ørerne. Besøg Komodo National park og øen. Hvor der er mange forskellige muligheder for pakkeløsninger og muligheder for at se og opleve en masse. Komodo National Park blev grundlagt i 1980 med det primære formål at beskytte de store varaner samt det flotte plante- og dyreliv i dette område. Nationalparken er en del af Indonesione og omfater 3 store øer: Komodo, Rinca og Padar samt talrige mindre ører, som til sammen dækker et areal på omkring 2.000 km2. I 1991 kom nationalparken på UNESCOs verdensarvsliste og national parken er blevet udvalgt som en af de new 7 wonders of nature. 

Lyder dette ikke bare spændende, og er det lige noget for dig, så endelige ikke tøv med at tage kontakten til dem, da dine drømme kan blive til virkelig.

Priserne variere alt efter hvilken rejse du vælger. De starter fra 3.190 kr. pr. person baseret på minimum 3 deltagere ved f.eks. 2 personer med 2 overnatning ombord på båden starter prisen ved 3.990 kr. pr. person. Ekstra nætter på båden starer ved omkring 600 kr. pr. personer, derudover kommer flybilletter til Bail to/retur. Priserne er ca. 2000 kr. pr. person. Der er mulighed for at kombiner jeres rundrejse på Bali med et ophold i den omtalte Komodo National Park. Men kontakt dem, hvis du har yderlig spørgsmål, så vil de udarbejde et særligt tilbud som passer perfekt til dig og dine ønsker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar