onsdag den 20. maj 2015

planter til havenSelvom vejret ikke er det bedste udenfor lige pt. kan man vel altid drømme om sol og sommer og dertil medfølger en have med de flotteste blomster. Da hjemmet er vores fristed og de som bor i hus, er så heldige at de også har deres egen have. Haven er det grønne rum, hvor de fleste bruger mange timer om sommeren sammen med familien og gode venner. Udover at være et fristed kan det også være lysten og interessen som driver værket, derfor ønsker virksomheden her at være en del af det. Haven kan blive en livsstil og hvor ikke gøre det meget simpelt med at få mere tid til at nyde din have. 

De tilbyder plante og haveartikler til haven, som bliver leveret direkte i din have. Det er muligt at finde produkter af høj kvalitet med lettilgængelig information og professionel service i højsædet. Derfor lader de dig gå på opdagelse og mulighed for at træffe dit valg. Derudover er det også muligt at vælge en af deres mange færdige løsninger, det eneste du skal gøre er at bestille også står de for at plante dem i din have. 

Din have skal være en inspiration som kan give mange tanker omkring hvordan man bedst designer og udnytte havens rum, som er dit personlige frirum. Derfor giver de løbende ideer og grønne råd til dit næste have projekt, de lader kreativiteten blomster og skaber dermed rum for nye interessante udfordringer for dig som ejer en have. 

De sælger kun planter og haveartikler som de 100% kan stå inde for, det skal være en fornøjelse at åbne en pakke fra dem, derfor gør de deres bedste, ikke bare hver anden gang, men hver gang. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar