onsdag den 20. maj 2015

Iphone tilbehørEndnu en webshop, som sælger iphones covers (også til andre telefoner selvfølgelig). Men denne side tilbyder deres kunder:

Fornuftige priser
Hurtige levering
God service
Ægte varer (derfor ingen kopi varer)
Stort udvalg

De sælger til telefonerne: Iphone 6, Iphone 6 plus, Iphone 5, Iphone 5s Iphone 5C, tilbehør, bluetooth tilbehør, som f.eks. parrot, carkits, højtalere, headsets og hørertelefoner. De tilbyder et udvalg af cover, etuier, tasker, holdere, headsets, flipcovers, bumpers, skærmbeskyttelse, kabler, ladere til bilen og meget mere til alle modeller. 

De tilbyder leveringen inden for 1-3 dage, 14 dages returret og fri fragt ved køb for kun over 100 kr. Derudover kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og modtage rabat på 8 %, som helt klar er værd at tage med. 

Virksomheden er helt ny på markedet og er opstartet i 2015, som sælger mobilt tilbehør og diverse i høj kvalitet. De fokusere på god service, flot design og fornuftige priser. De stræber efter at tilfrestille deres kunders behov og gør deres bedste for at yde en god service. Derfor betyder det også er virksomheden er ekstra villig til at skabe sig en god kundebasse, da de endnu er i deres opstartsfase. Dermed er de også villige til at gøre lidt ekstra for dig og dine behov. 


Se deres udvalg på deres hjemmeside lige her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar