onsdag den 5. marts 2014

Anmeldelse af OPI LIVE.LOVE.CARNAVAL

Denne smukke lak er fra OPI´s nyeste sommer kollektion Brazil 2014. Se hele kollektionen lige her. Denne kollektion er en blanding af "neutrale" og mere kedelige farver efter min mening, som slet ikke har noget at gøre med sommer, men heldigvis indeholder kollektionen også farvestålende lakker med prangfarver, som bare er perfekte til sommer. OPI LIVE.LOVE.CARNAVAL er den første, som jeg vil anmelde for jer. 

Forventninger
Mine forventning var højere end normal, da jeg virkelig elsker prang farverne i kollektionen. Jeg så virkelig frem til at afprøve de lakker, som jeg havde bestilt. 

Farven
Farverne snyder i forhold til billederne, da den i virkeligheden slet ikke har lyserøde undertoner, men orange undertoner. Farven er mere frisk og farvestrålene, perfekt farve til sommer. Personligt er det kun en farve, som dur til foråret eller sommer, da jeg ikke synes at den fungere om vinteren eller efteråret, alt efter temperaturen. 

Konsistensen
Er virkelig lækker, da den bare glider på, dog synes jeg at den godt kan være lidt tyk i konsistensen, så man skal passe lidt på ikke at tage for meget på. 

Holdbarheden
Er virkelig godt, som OPI generelt er, den kan sagtens holde i 4-5 dage uden at det ser ud som om man har været med i en "krig". 

Dækkeevne
Farven dækker utroligt godt i forhold til at farven er så lys, hvis man får den lagt helt rigtigt, kan man nøjes med et enkelt lag, ellers er to lag godt dækkende. 

Påføring
Den er let at påføre, da den bare glider direkte på neglen. Den bruges gerne med under- og overlak for at give ekstra holdbarhed og for at beskytte neglen. 

Emballagen
Er en standard OPI 15 ml. emballage. 

Genkøb?
Jeg elsker farven til sommer, og ved på forhånd at jeg kommer til at bruge den rigtigt meget her hen over sommeren. 

Pris
Kollektionen har ramt både de danske og engelske webshops. Den kan fås på Nelly.com lige her til 129 kr. Den kan også fås på LookFantastic her til bare 110 kr. Hvis du køber for 50 pund, kan du spare 12 % rabat med koden: MARCHNEW. 

Love Line,

TRANSLATION

A nail polish from OPI Brazil, their newest collection. It's a bright orange color, even thought it looks like a more pink color on the pictures. I think that I'm really gonna loves this color in the spring/summer time, this year. 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til webshops, som jeg kan få inde for, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit arbejde og bloggen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar