torsdag den 13. marts 2014

Anmeldelse af OPI Amazon...AmazoffDenne lak er fra OPI´s nyeste sommer kollektion Brazil 2014. Se hele kollektionen lige her. Kollektion er en blanding af "neutrale" og mere kedelige farver efter min mening, men heldigvis indeholder kollektionen også farvestålende lakker som er prangfarvede, som bare er perfekte til sommer. OPI Amazon...Amazoff er den anden i rækken, som jeg vil anmelde for jer. Tidligere har jeg anmeldt OPI LIVE.LOVE.CARNAVAL lige her, til de interesserede. 


Forventninger
Forventningerne er høje til lakkerne fra denne sommer kollektion, da  farverne bare er så smukke og lige min stil. Lakken levede 100 % op til mine forventinger, så læs endelige videre, hvis du er interesseret i lakken. 

Farven
Normalt er grøn slet ikke min farve, men jeg er simpelthen blevet forelsket i denne smukke farve. Så jeg måtte bare have den til min efterhånden store samling neglelakker. 

Konsistensen
Er en klassisk OPI konsistens, den glider direkte på og er derfor nemt at påføre. 

Holdbarheden
Holdbarheden er god, så den kan sagtens holde 4-5 dage uden at lakken tipper af i spidserne, i hvert fald er det ikke noget som gør noget efter min mening.

Dækkeevne
Selvom det ikke ser ud som dækkeneven er super god på billederne, så er dækkeeven fin i virkeligheden. Men jeg vil anbefalde at bruge to lag for, at det er fuldt dækkende, men der er bestemt ikke nødvendigt med 3 lag. 

Påføring
Da konsistensens er så blød og lækker, er den nemt at påfører, da lakken lige glider på neglen. 

Emballagen
Er en standard OPI 15 ml. emballage. 

Genkøb?
Jeg er virkelig fladet pladask for denne lak, og vil derfor nødigt undvære den i min samling. Hvis jeg løber tør, bliver jeg nød til at købe den igen, uanset hvad! 

Pris
Kollektionen har ramt både de danske og engelske webshops. Den kan fås på Nelly.com lige her til 129 kr. Den kan også fås på LookFantastic her til bare 110 kr. 


★★★ ★★ 

Love Line,

 TRANSLATION

I'm not a green kind of girl, but I just love this green polish and I would buy it again, because I just love it and need to have it in my nail polish collection. 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til webshops, som jeg kan få inde for, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit arbejde og bloggen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar