lørdag den 8. marts 2014

Anmeldelse af E.L.F. Eyeshadow Palette: SeattleEndnu en anmeldelse af de E.L.F. produkter, som jeg købte for noget tid siden efter hånden. Dette er en anmeldelse af øjenskygge paletten Seattle af Baked Blush paletterne, da de fås i flere forskellige farver kombinationer. 

Forvenintger
Mine forventninger til produktet var ikke specielt store, da jeg endnu ikke har prøvet nogle af budget brandets øjenskygger tidligere. 

Farve
De farver som man får mest ud af er helt sikkert de lilla nuancer  da de andre ikke er specielt pigmenterede og derfor skal de bearbejdes meget for at farverne komme ordenligt frem. Men i paletten ser farverne utroligt flotte ud, men de skuffer desværre, når de kommer over på huden. 

Konsistensen
Er som en almindelige øjenskygge, men måske er de lidt mere tørre i konsistensen eller retterede sagt er de overhovedet ikke cremet, som nogle øjenskygger kan være. 

Holdbarheden
Da de ikke er specielt pigmenterede er de heller ikke specielt holdbare, hvilket er utroligt træls, da produktet ellers havde så stort et potientiale.    

Emballage
Er egentlig okay, men stadig noget "billigt skammel", som man siger på godt jysk, dog er der er stort spejl i, som er meget brugbart. Derudover er der en anden kæmpe ulempe, som er at øjenskyggerne "buler" op, som gør at øjenskyggerne kommer ud over det hele, som man også kan se på billedet.  

Prisen
Paletten kan købes lige her til bare ca. 90 kr.

Genkøb?
Helt bestemt ikke, jeg var så utroligt skuffet over den og synes næsten at den er ubrugelig, fordi man skal arbejde så meget med øjenskyggerne for at få dem til at ligne bare lidt på øjenlågene.

★ ☆☆☆☆

Love Line,

TRANSLATION

I would not becoment to buy this product because it's not pigmented at all, does not stay long on the eyes and you need a lot of time to work with it. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar