søndag den 9. marts 2014

Red Velvet Cupcakes


Denne søndag har jeg endnu en gang bagt, og resultatet blev disse Red Velvet Cupcakes, som virkeligt smager fantastiske, (mig og min mor kom til at spise 2 hver), fordi de ikke smager som en klassisk cupcakes. 
Til ca. 16 stk.
Ingredienser til kage dejen:
4 dl mel
3,5 dl sukker
1 stor tsk vanilje sukker
2 spk kakaopulver
2 tsk bagepulver
1,5 dl kernemælk
2 æg
100 g smør
1 flaske rød frugtfarve (jeg brugte den fra Doctor Oetker) 


Ingredienser til Creamcheese frosting med vanilje:
En pakke Philadelphia natural
60 g smør 
2 tsk vanilje essens
1 vaniljestang
Flormelis
evt. kan vanilje essensen og vaniljestangen undlades og i stedet bruge vaniljesukker. 

Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og kakaopulver sammen i en skål. Bland kernemælk sammen med frugtfarven i en mindre skål. Smelt smøret, og blandt det i sammen med æg og kernemælk-farve blandningen ned i den store skål sammen med de andre ingredienser. Fordel dejen i muffiens forme ca. 3/4 del, da de hæver lidt. Hvis du bruger silikone forme, er det en god ide at skylde dem med varm vand inden dejen kommer i, da dejen ikke vil sidde fast, når de er bagt. Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min. 
Mens kagerne bages, kan frostingen laves. Smørret skal helst have stuestemperatur, da de gør det nemmere at rører sammen. Derefter blandes smør og flødeost sammen indtil der ingen klumper er. Herefter skrabes vaniljekornene ud af vaniljestangen og tilsæt det sammen med vanilje essens ellers nøjes du bare med at smage den til med vanilje sukker. Efter dette smages frostingen til med flormelis. 
Love Line,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar