torsdag den 13. februar 2014

New In: Deichmann Stilettos Black & Beige
Nu får I lige endnu en omgang af nogle af de nye ting, som jeg har købt. Denne gang er det lige en omgang sko, og det er de første to par, som jeg har købt i år (STOLT). Der kommer helt sikkert flere til efterhånden til min mindre sko samling. Det sorte par er nogle læder sko med lidt hæl, som kan bruges til lidt af hvert og så kostede de kun 79 kr.!, men desværre var det de sidste par. Så jeg måtte da bare eje dem. Ellers købte jeg disse beige stilletter med snørrer, som bare vil passe til alt, som jeg har manglet i mit skab. Samtidig med at de ser ret høje ud, men egenlig ikke er det, fordi der er rimelig meget plato under dem, men de kan også strammes rigtigt godt ind til foden, så de sidder rigtigt tæt til fodden, som gør dem rigtigt behaglige at have på. De kan fås lige her, mens de også kan fås i sorte lige her. Jeg overvejer virkelig også de sorte, hvis jeg bliver rigtig glad for de beige, som jeg tror at jeg gør.  


Love Line,

TRANSLATION

 This is my shoes buy from last weekend. The black ones was the only ones left, but the beige you can get right here and you can also get them in black right here
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til webshops, som jeg kan få inde for, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit arbejde og bloggen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar