lørdag den 15. februar 2014

Nyt skud på stammen fra Redken, The Diamond Oil Collection


Jeg har tidligere fået lysnet mine spidser for at få et ombre look, I kan se resultaterne lige her, hvor jeg bruge hjemmefarven L'Oreal Feria Wild Ombre. Og da jeg synes, at mine  spidser godt måtte bliver endnu lysere og klar til foråret og ikke mindst sommeren, besluttede jeg mig for at give dem endnu en omgang af de samme farve, som jeg brugte i linket ovenover. Hvilket nu har resulteret i, at mine spidser er utroligt tørrer, og næsten intet hjælper på længere sigt, så jeg går og overvejer, om jeg skal skifte ud i min hårpleje rutine. Derfor overvejer dette fra Redken, da jeg tidligere  har hørt meget godt om mærket. Tidligere har jeg ikke gået specielt meget op i hvilken shampoo og conditioner jeg brugte, men det kan jeg fornemme, at jeg bliver nød til efter, at jeg har fået det blonderet igen. Nu håber jeg bare at det kan give mig min glans og ikke mindst kan give mig mit sunde hår tilbage. Derudover overvejer jeg det ekstra meget lige nu, da jeg så at lookfantastic havde 20 % rabat på alt deres Redken, tjek det ud lige her. Tilbudet gælder kun i weekend, så I skal være hurtige, hvis I skal have noget billig Redken. Er der nogle som har erfaringer med Redken?

Love Line,

TRANSLATION

I've colored my hair in a even lighter ombre. Afterwards my hair got really dry, looks damaged and have lost all it's shine, so I think that I need a new  haircare routine. Specially because before I've just use something from the supermarket. Therefore Redken Diamond Oil is in my thoughts, is there anyone theres has tried this or any other Redken products before? I would like to hear you're thoughts. I'm specially concittering the Redken shampoo and conditioner even more, because it's 20 % off at Lookfantasic on all the Redken range, get it right here


Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til webshops, som jeg kan få inde for, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit arbejde og bloggen. 


2 kommentarer:

  1. Har ikke selv prøvet Redken, men er ret sikker på det er godt. Kunne godt selv være fristet til at prøve det :-)

    SvarSlet
  2. Jeg overvejer det virkelig også meget selv, men husk at tilbudet kun gælder til idag.

    SvarSlet