fredag den 21. februar 2014

Anmeldelse: OPI 4 in the Morning Gwen Stefani Colletion 2014

Tidligere på ugen, havde jeg denne neglelak på lige her. OPI 4 in the Morning er fra Stefani kollektionen, det er en mat sort lak. Tidligere har jeg anmeldt OPI Hey Baby og OPI Push and Shove.

Forventninger
Forventningerne til OPI lakker er som sædvanligt ret høj, denne gang levede den fuldt op til mine forventninger. Da den var præcist, som jeg forventede på forhånd. 

Farven
Det er en mat sort, det ligner lidt en sort lak, hvor man har lagt en mat topcoat over. Men her er topcoaten ikke nødvendig. 

Konsistensen
Er blød og lækker, den bare glider hen over neglen. Konsistensen er en typisk OPI konsistens. 

Holdbarheden
Er super god, den kan sagtens holde i 4-5 dage uden at man tænker, nu skal den af. Lakken vil flosse lidt i kanterne, men det er ikke noget andre vil lægge mærke til. 

Dækkeevne
Da farven er meget mørk, da den sjovt nok er sort, derfor er dækkeevnen god, da den dækker hurtigt, dog skal der to lag til for at det er fuldt dækkende. 

Påføring
Den er let at påfører og den glider bare direkte på neglen. Bemærk at der kun skal bruges underlak, ikke noget med overlak, da dette vil "fjerne" den matte overflade, som er specielt ved denne lak. Derfor er der faktisk to lakker i en, da det både er en mat sort og en blank sort, hvis du bruger overlak. 

Emballagen
Den er stanard OPI emballagen med hele 15 ml. indhold, dog er flaskehalsen markeret med at det er en satin, som jeg stærkt går ud fra betyder at det er matte lakker. Da der nemlig også er en anden fra kollektionen: Love.Angel.Music.Baby, som er en guld farvet, dog har jeg ikke lakken, så jeg kan vise den til jer. 

Genkøb?
Ja, helt sikkert den er super flot og meget klassisk lak, som lige har det ekstra med den matte overflade.

Pris
Kollektionen har nu ramt de danske butikker. Lakken kan købes til 129 kr. på nelly lige her, men den kan også fås på de engelske beauty sites, som f.eks. Lookfantastic til bare ca. 108 kr., med rabatkode: DELIGHT15, som giver 15 % rabat (ukendt hvor længe den gælder), bliver det kun ca. 92 kr. den kan fås lige her

Love Line,

TRANSLATION

Another one from the Gwen Stefani collection, this is a mat black color, there just is perfect. It's long lasting and easy to apply. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar