onsdag den 5. februar 2014

Anmeldelse: OPI Push and Shove Gwen Stefani Collection

Push and Shove er den anden fra Gwen Stefani by OPI collection fra 2014. Se anmeldelse af Hey Baby, som var den første jeg købte fra collection. Der kommer endnu en i rækken hen over den kommende uge.

Forventninger
Da det er en OPI lak er mine forventninger høje, dog med forbehold for at det er en ny variant for neglelak med en specielt tilhørende base coat.

Farven
Er en skinnende sølv metallik farve, den passer faktisk perfekt til nytårsaften. Men den kan sagtens bruges til andre anledninger, dog vil jeg sige at det mere er en vinter lak end en sommer lak. 

Konsistensen
 Den er tyndere i konsistensen end de normale OPI lakker er, men den er utroligt nemt at lægge på neglen. 

Holdbarheden
Her skuffer lakken gevaldit, da den kun kan haves på en dag uden at den begynder at få skrammer i kanterne. Det ligner overhovedet ikke OPI at diske op med en lak, som har sådan en dårlig holdbarhed. Det kan være at man kan få holdbarheden til at varer længere, hvis man lægge en topcoat på, selvom det ikke er nødvendigt for denne type produkt, hvilket også er angivet på flasken. 

Dækkeevne
Dækkeevnen er i normal standard, da den kræver to lag for at være dækkende.

Påføring
OPI er altid lette at påfører, hvilket også gælder for denne her lak, specielt fordi den er ekstra tynd i konsistensen. 

Emballagen
Den er ligesom de tidligere OPI lakker, rimelige store i forhold til andre neglelakker, da den indeholder 15 ml. Det eneste der er forskellen fra de "almindelige" OPI lakker og denne her, er at det er en Chrome, som er market på låget. 

Pris
Normal koster OPI lakker i Danmark 125 kr., men den er endnu ikke kommet i danske butikker endnu, men den kan købes på nogle engelske sider, f.eks. lookfantastic til ca. 107,16 kr. lige her, dog har jeg fundet en rabatkode til jer, som trækker 12 % rabat fra med koden: NEWYEAR12. Så den kun koster 94,60 kr. 

Genkøb?
Jeg synes at farven er ovenud fantastisk og virkelig flot, men samtidig en anderledes farve for lak, som skælder sig lidt ud i forhold til andre lakker. Dog ville jeg ikke købe denne igen, da holdbarheden er så dårlig.

★★★ ☆☆

Love Line,

TRANSLATION

A beautiful polish there is different and does not look like others, but unfortunately the validity is so bad, it does not stay on the nail for more than a day. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar