fredag den 28. februar 2014

Anmeldelse: Blueberry Body Butter from Body Shop Limited EditionDet er nu ved at være lidt tid siden at The Body Shop kom ud med deres blåbær kollektion, som indeholder Shower Gel, Body Scrub, Lip Butter, Body Lotion, Bath  Sponge og denne Body Butter. Hele blueberry kollektionen kan du se og købe lige her

Forventninger
Da jeg er er helt vildt med Olive Body Butter, som jeg har skrevet en anmedelse af lige her. Da den virkelig er blandt min favorit body crem/butter, så var mine forventninger virkelig høje. 

Ingredienser
Blåbærkerneolie eller blåbærekstrakt samt fugtgivende Community Fair Trade ingredienser fra Ghana, Etiopien, Peru og Cameroun. 

Konsistens
Den er meget tyk i konsistensen, den minder faktisk meget om hårdt smør i konsistensen, dog mindre fedtet. 

Fugtighed
De lover at give fugtighed i 24 timer, som jeg ikke er 100 % sikker på at det holder i hele 24 timer, men den holder i hvert fald huden fugtigt i rigtigt mange timer ad gangen. 

Duft
Den dufter af blåbær, men på en lidt mere syntestisk måde, men jeg synes stadig at den dufter dejligt. Men det er nok en smagssag. 

Hvordan anvendes den?
Body Shop anbefalder at man først bruger deres Blueberry Body Showergel, efterfulgt af Blueberry Body Scrub og dernæst Blueberry Body Butter. Men jeg har blot brugt den efter jeg har været i bad for at fugte huden, normalt inden jeg skal i seng, så den kan trænge godt ind i huden, ellers klister det mod tøjet, hvilket jeg synes er en ubehagelig følelse.  

Emballagen
Den er klassisk Body Butter bare i blå emballage og mærket med blåbær.

Pris
Den er de klassiske 165 kr., som ligger i den dyrere ende af skalaen med hensyn til creme og body butters, men den er helt sikkert det værd.

Genkøb?
100 % jeg elsker Body Shops Body Butters, så den vil sikkert blive genkøbt. 

★★★ ★★ 


Love Line,

TRANSLATION

A great edition to the originals Body Butters from Body shop with a great smell of blueberry, but it's a bit synthetic, still great. 


2 kommentarer:

 1. Jeg har selv brugt denne mange gange! Den har været on/of i kollektionen og jeg er altid glad når de sender den ud :D JEG ELSKER DUFTEN :P

  Kig gerne forbi min blog, hvor du lige nu kan vinde et par Humlan høretelefoner fra Urbanears: http://www.voresboble.dk/give-away-humlan/ :-)
  /Amalie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig at den kommer til at blive i kollektionen, den er bare så fantastisk, ellers må jeg købe en back-up :)

   Slet