torsdag den 27. februar 2014

27022014


Sweater/ASOS Skirt/ASOS Statement Necklace/Pieces Ring/H&M Shoes/Nike

Nu er det snart weekend, hvilket jeg virkelig ser frem tid efter hånden, synes ikke at jeg har fået ordenligt slappet af her på det sidste, da jeg arbejde hele weekenden. Så weekenden er tiltrængt, ser frem til at min moster fra Sjælland kommer på besøg, som jeg gælder mig rigtigt meget til, da jeg ikke ser hende så tit, så det er altid hyggeligt! Ellers er der gode nyheder, igår kom mit pas med visum til Kina, som var godkendt, hvilket jo altid er positivt, når der kun er 22 dage til at jeg skal afsted. Derudover har jeg fået Skypet med nordmanden (min kæreste), som har meddelt at sommerferien kommer til at stå på Sicilien i år. Det er anden gang vi skal derhen, og det er bare et fantastisk sted at opleve de indførte og kulturen. Nok om alle mine fremtidige rejseplaner. Er I også bare klar til at holde weekend eller en lang uge?

Love Line,

TRANSLATION

Now it is soon weekend, which I really has been looking forward to the hole week, because I do not feel that I've relaxed at all lately. My aunt is coming this weekend, which I'm really looking forward to, because I do not see her that often and it's always cosy. Yesterday my visa and my passport come back and I'm now ready to go to China in 22 days. Otherwise I'm Skying with my boyfriend telling me that we are going to Sicily this summer, we have been there one time before and it's just lovely! Enough about my holiday plans. Are you also ready for the weekend?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til webshops, som jeg kan få inde for, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit arbejde og bloggen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar