onsdag den 8. januar 2014

Hjemmelavet Daim is med Nøddebund (let version)



Daim is med nøddebund ca. 6 personer

Ingredienser (bund):
3 æggehvider
100 g. sukker
150 g. mandler

Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne næsten stive, vend sukkert i, og pisk massen helt stiv. Mal manglerne (med skal), og vend dem i en smurt springform og bag bunden i ca. 30 min.  ved 170 grader. Lad bunden blive helt kold. 

Ingredienser
3 Æggeblommer
50 g. sukker
3 dl. piskefløde
4 stk. Daim (de små eller 2 dobbelte)

Fremgangsmåde:
Pisk æggeblommerne og sukker lyst og skummende. Pisk fløden og vend den i. Hak chokoladerne groft og vend også dem i. Kom ismassen oven på bunden, dæk den til, og frys den i ca. 8 timer og tag den ud af formen (det er vigtigt at isen er helt stiv, inden dette step gøres). Løsn tærten i kanten, og tag den ud af formen. Lad den stå i ca. 20 min. inden den skal spises. 

Love Line,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar