torsdag den 21. november 2013

Anmeldelse af OPI Alcatraz...Rocks
OPI Alcatraz...Rocks er fra San Francisco collection 2013, hvor jeg tidligere har anmeldt Keeping Suzi at Bay og OPI - Peace & Love & OPI.

Forventninger
Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen OPI er og bliver mit favorit mærke i neglelak. Så mine forventninger var naturligvis høje som sædvanlig, men det levede den selvfølgelig op til. 

Farven
Farven er en super flot lilla farve med sølv glitter i. Farven er super flot og passer perfekt til de kommende julefrokoster, hvis man ikke vil være for "juleagtig". 

Konsistensen
Konsistensen på neglelakken er lidt tyk i det, da det er en liquid sand lak. Det er en tekstur lak, som ligner at der er drysset noget sand ud over. Det gør at den er lidt svære at lægge, man bare skal passe på ikke at komme et for tykt lag på.

Holdbarheden
Holdbarheden er lidt mindre end de "normale" lakker, da der kommer et tykkere lag på, som gør at det lettere skaller af i kanterne, men den er også lettere at reparerer så det ikke kan ses i forhold til en "normal" lak. 

Dækkeevnen
Den dækker ret godt og hurtigt, men for at den bliver flottest er to lag mest passende. Det giver det flotteste resultat. 

Love Line,

TRANSLATION

This polish from OPI is from the San Francisco collection is a liquid sand. OPI is my favorite polish brand therefore my exportations were high and it lived up to them. The color is a perfect purple with silver glitter, there matchs for a Christmas dinners there will be communing up soon. The validity is great and it's easy to fix if it breaks. You need two layers to cover the nail in the prettiest way. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar