torsdag den 24. oktober 2013

OPI Silent Stars Go By 2013
Endnu en lak fra jule kollektionen i samarbejde med Mariah Carey, er en liquid sand lak med navnet Silent Stars Go by. Tidligere har jeg anmeldt Kiss Me at Midnight lige her. Denne her vil blive den sidste lak fra denne kollektion, som jeg vil anmelde i denne her omgang.   

Farven
Er en creamet lys karamel farvet lak med et gyldent strejf af glimmer og glamour. Jeg synes farven er virkelig lækker, da den passer til stort set alt, den går specielt godt med pastel farvede tøj. Men det er en ganske glimerende og mere diskret julefarve. 

Konsistensen  
Konsistensen er lidt tykkere i det, da det er en liquid sand lak. Men den er stadig utroligt nem at arbejde med og lægge den i et "glat" lag. 

Holdbarheden
Jeg synes at holdbarheden på den er bedre end de forrige liquid sand lakker, men tror det er fordi den er så lys i farven i forhold til de andre jeg har prøvet. Samtidig med at den er let at reparerer, hvis noget bliver slidt af på spidserne, da det bare er at smøre noget nyt på spidserne, næsten uden at det kan ses. 

Dækkeevnen 
Dækkeevnen er god, som den plejer at være på OPI neglelakker. Resultatet bliver pænest med to lag. 

Hvor kan den købes?
Den kan endnu ikke fåes på danske webshop, men den kommer sikkert til at fås på nelly og på Matas
Love Line,

TRANSLATION

This polish is from Mariah Carey's holiday collection. Before I've reviewed Kiss Me at Midnight from the collection right here. It's a golden light caramel, there gives a perfect but discreet color for Christmas. The polish is a texture polish, so it's easy to repair when it cracks. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar