tirsdag den 22. oktober 2013

Anmeldelse af Nashi Argan instant Hydrating Styling mask


Hvis du er ude efter et godt hårprodukt, som kan give noget pleje til dine tørre og slidte spidser evt. efter en lysning af håret eller bare generelt pga. de kolde tider vi nærmere os. Så læs med her. 

Forventninger
Jeg prøvede det for første gang ved min kusine, da min spidser var utroligt tørrer og virkede slidte. Da jeg fik det i håret blev jeg med det samme forelsket og vidste at jeg bare måtte eje det!

Ingredienser
Produktet indeholder argan olie som efterhånden er godt kendt i beauty branchen. Samtidig med at det egner sig utroligt godt som hårpleje, da det er rigt på E vitamin, som er med til at reparerer og genskabe tørrer, knækkede og ødelagt hårstrå hurtigt og effektivt. Derudover forebygger olien spaltede spidser, knækkede hårstrå og tør hovedbund som kan medfører skæl eller ubehagelig kløe. 

Konsistensen
Konsistensen er en smule tynd i det, men det er bare at sprøjte en masse i hårspidserne og massere det ind i håret. Da det suger  hurtigt ind håret, så er det bare at sprøjte noget mere i indtil håret er tilstrækkeligt mættet, det skal bare have lidt tid så vil det trænge ind. Derfor er produktet nemt at arbejde med. 

Emballagen
Det er en fin flakse af plastisk materiale, som er let at have med ud at rejse, da den ikke flyder så meget. Samtidig med at der er en forstøver til at fordele produktet, som er nemt at håndtere unden at der kommer for meget ud af den.  

Virkningen 
Den er fantastisk kan hurtigt mærke en forandring på håret efter relativ kort tid, da man kan mærke forandringen efter produktet er suget ind i håret. Da det virker kraftige og mindre tørt. Som en ekstra bonus dufter det utroligt dejligt efter min mening, men det er jo smag og behag, for min mor bryder sig ikke om den. 

Brug
Man kan bruge den efter behov, hvis det kun er en gang i mellem man får tørt og slidte spidser f.eks. her i efteråret og vinteren. Men for bevarende virkningen og beskyttelse af håret, vil jeg anbefalde at bruge det nogle gange i uge, og hvis det er rigtigt slemt ville jeg bruge det dagligt. 

Prisen
Prisen er omkring 150 kr., men kan desværre ikke finde den side, som jeg tidligere har købt produktet på. Men ved at man kan få det ved nogle frisører. 
Love Line,

TRANSLATION

If you have dry and damaged ends this hair product would be something for you, because it's easy to use and gives instant results. The product contains argan oli there repairs to the ends and prevents the hair to get dry again. 


2 kommentarer:

  1. Hårolie er altid godt! Det er virkelig et vidundermiddel! :)
    http://www.cecilie-bruun.dk

    SvarSlet
  2. Det er virkelig et fantastisk produkt!

    SvarSlet