fredag den 25. oktober 2013

Anmeldelse af MAC Stain Just-A-BiteDenne læbestift fra en tidligere sen-sommer/efterårs kollektioner: Indulge. Den kan dog stadig fås, da jeg bestilte den sammen med mine Retro Matte læbestifter. 

Forventninger
Mine forventninger er rigtigt høje til læbestiften, da MAC Cosmetics læbestifter generelt er rigtige gode. 

Farven
Farven er utroligt flot blommefarvet, specielt her til efteråret. Det er også en af de tendenser som vi ser lige netop dette efterår. Derfor er den efter min mening et must-have til beauty-samlingen dette efterår. Men det bedste ved den er, at den både er god til hverdag og til fest. 

Konsistensen
Konsistensen er meget blød og cremet, og lige til at smøre på læberne, da den bare glider hen over læberne. 

Holdbarheden
Holdbarheden er rigtig god på læbestiften, den kan sagtens holde en hel aften/nat uden at man behøver at genopfriske i løbet af aftenen. Det bliver måske mere nødvendigt, hvis man skal have den på til hverdag, eller efter man har spist. 

Prisen
Prisen er i den høje ende af skalaen på 165 kr., men synes helt sikkert at den er det værd, når farven er så flot og holdbarheden så god, så pengene er godt givet ud. Den kan fås lige her til de interesserede. 
Love Line,

TRANSLATION

This lipstick is just perfect for autumn with the plum color, and it's one of the trends this season. The consistency is creamy and easy to put on the lips. The duality of the product is great it can easily stay on an evening or a night, but if you're gonna wear it for everyday, you should freshen up during the day.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar