mandag den 28. oktober 2013

Anmeldelse af Pressed Pigment 2013: Black Grape & Damson

Disse to er fra MAC Cosmetics Pressed Pigments, hvor der er brugt noget af den nye teknologi. Jeg valgte at anskaffe mig Black Grape og Damson, men ville også gerne have fingerne i Pink Pepper, men var udsolgt på daværende tidspunkt. Men de ser ud til at være på lager igen.

Forventninger
Da det var et MAC produkt var mine forventninger høje, da deres produkter plejer at være af høj kvalitet. Dog har jeg endnu ikke prøvet nogle øjenskygger fra dem indtil nu. 

Farverne
Damson: er en utroligt flot kobber farvet øjenskygge med meget perlemor i, som virkelig gør at farven glimter utroligt meget, og man skal passe på, når man lægger den, at den ikke drysser for meget, så der er glimmer over det hele. 

Black Grape: er også en utrolig flot farve, men denne her er en mørke lilla med glitter. Det er med til at skabe en masse intensitet og glas til ens look.  

Konsistensen
Konsistensen er en smule cremet i det, men også fast, så det kan være svært at få øjenskyggen til at dække helt, derfor kræver det noget arbejde at få den til at dække. Men jeg synes det er det hele værd, når først alt glimmeren er fjernet efterfølgende, så man ikke kommer til at ligne et glimmer monster. 

Holdbarheden
I starten brugte jeg dem med en primer under, men den startede hurtigt med at klumpe sig sammen, derimod kan man bruge noget pudder i stedet for, hvis man gerne vil øge holdbarheden. Men det burde ikke være nødvendig, når de lover en holdbarhed på op til 8 timer, som er virkelig lang tid, men jeg synes den holder rigtigt godt. 

Dækkeevnen
Hvis man arbejder produktet godt ind med en masse pensel strøj kan man godt få en høj dækkeevne. 

Emballagen
Emballagen hos MAC Cosmetics er altid utroligt lækker, og denne er ingen undtagelse. Selve æsken er super blød og ligger godt i ens hånd. Man kan godt mærke at kvaliteten er helt i top. 

Prisen
Som også gælder andre MAC Cosmetics produkter ligger disse i den høje ende af skalaen til 175 kr. pr. stk., men hvis man gerne vil have noget unikt og nogle flotte intense og glamour farver, som holder længe er det lige noget for dig. Du kan få Damson her og Black Grape her. 
Love Line,

TRANSLATION

These are two of MAC Pressed Pigments eye shades, there are intense and glamours with a lot of glitter. Damson is a golden jobber colors, while Black Grape is a dark purple colors. The consistency is a bit creamy and pounder like, so you really have to work it to get a high pigmented look. It last up to 8 hours, which is pretty great. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar