tirsdag den 4. juni 2013

Spar op til 40 % på designer solbriller

Ray Ban Sunglasses

"Jeg faldt over SmartBuyGlasses.dk, som tilbyder rigtigt mange populære designer solbriller, da jeg ledte efter et par Ray Ban Solbriller, som jeg længe gerne ville have, men har været for nærig til at investere i et par. Men denne sommer skal det altså være, om jeg så får dem i studentergave eller om jeg skal investere i et par på denne side må vi se. Men det mest fantastiske ved siden er, at de tilbyde først og fremmest et gratis rense sæt med alle solbriller, som man køber til en værdi af 160 kr. Men så bliver man en smule mistænkelig over at købe solbriller på nette, for hvad nu hvis de går i stykker, er der så nogen form for garanti? Ja der er 2 års garanti. Men kan jeg garantere mig, at de er ægte? Ja, de tilbyder ægthedsgaranti samtidig med at de tilbyder 100% returpolitik inden for 14 dage. Tror lige jeg overvejer MEGET kraftigt de Ray Ban solbriller en ekstra gang."
Love Line,


TRANSLATION

"I found a danish page where it is possible to safe up to 40 % off designer sunglasses and it is possible to send internationally. They offer 2 years of guarantee, full return polity and promise authentic guarantee." 


I dette indlæg er det blevet brugt et eller flere affiliate link, som giver mig kommission, hvis du køber noget. Når du køber noget gennem et affliate link, støtter du mig og mit arbejde. 


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar