mandag den 3. juni 2013

Opskrift på Brownies med Chokolade og Valnødder


"Jeg har altid været vildt med brownies, som sikkert mange af jer andre også er. Derfor får i lige min families version af dem her. Og de er virkelig lækre!"

Brownies 
ca. 14 stk. til bradepande på 25x35 cm.

Ingredienser:
170 g. chokolade
380 g. brun farin
400 g. smør
6 æg
160 g. mel
20 g. kako

Pynt:
150 g. valnødder eller chokolade, eller halv af hver


Smelt chokoladen
Rør farin og smør sammen til en luftig masse. 
Tilsæt æggene et ad gangen, rør grundigt ind i mellem. 
Sigt mel og  kakao ned i massen under omrøring.
Hak valnødder eller chokolade og begge dele.
Pynt dejen med det.
Bag den i ovnen ved 190 grader i 20-25 min. 
Tag kagen ud af ovnen og vend den ud af formen.
Skær den ud i kvadratiske stykker. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar