onsdag den 5. juni 2013

Mac Cosmetics sommer Kollektion 2013 All About Orange


"Den nye sommer kollektion fra MAC Cosmetics byder på denne sommers farve, orange er den nye sort. Farven sprudler af energi og viberation, den trendy farve symbolisere vibiraitet og skabertrang. MAC er gået med på moden og har skabt ny kollektion til ansigt, negle og læber, som udstråler solnedgange, syden, ild og sommer. Jeg synes at denne kollektion ser utroligt spændende ud og er helt klart et ekstra kig værd."


"Jeg er specielt begejstret for læbestifterne, da farverne er utroligt flotte og der er et stort udvalg af sarte orange/lyserøde farver samt stærke pang farver, som lige er mig. Farverne Tarts & Trendy og Neon Orange er lige mig, og selvfølgelig meget stærke og klare farver, Tarts & Trendy er en lysere orange tone, som er meget varm orange tonet i farven, mens Neon Orange er en mere mørk og køligere form for orange."


"Derudover er jeg også ret vild med to af de kommende blushes Immortal Flower, som er en mørk rosa farvede pudder blush, som kan bruges et simple naturligt sommerlook. Mens Honey Jasmine er en mere mørke orange blush, som vil give et mere hårdt look og mere  sommerlig."

"Til sidst vil jeg ende med at sige, at jeg er utroligt skuffer over deres øjenskygger, da de er kedelige og vinter agtige. Men hvis de skal fungere sammen med et stærk farvet læbe kan jeg godt se at det vil fungere bedre med en afdæmpet øjenskygge, men ville hellere bruge nogle andre brune og varme farver til at matche de mere varme orange farver."

"Alle produkterne kan købes på MAC Cosmetics egen hjemmeside her." 
Love Line,

TRANSLATION

"I'm very exceeded about this summer collection from MAC Cosmetics All About Orange, I specially are hugged on Tarts & Trendy and Neon Orange lipsticks with are bright and bold. I'm also exceed about two of their blushes Immortal Flower witch would be perfect fore a natural summer look and Honey Jasmine a dark orange blush witch would give any make up look an edge. But unfortunately I'm a bit disappointed at their eyeshadows palette, because the colors are boring and I would have expected a bright orange color with some more natural brown colors."

Follow on Bloglovin


Ingen kommentarer:

Send en kommentar