"En dag havde en af mine kollegaer lavet disse fantastisk cupcakes, som bare er super gode, og de bedste, som jeg nogensinde har smagt! Min kollega havde lavet dem med Oreo i stedet for chokolade frosting, som 100% smager bedre end dem med den originale frosting til opskriften. Samtidig kan man spise langt flere af dem med Oreo frosting, BONUS! Opskriften er oprindeligt herfra."
Til ca. 10-12 cupcakes alt efter størrelse
Ingredienser:
120 gram chokolade 70% (kan saktens bruge en chokolade med en højere procent, derfor sundere).
115 gram usaltet smør
250 gram sukker
3 store æg
100 gram æg
1/2 tsk vanille
En knivspids salt
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 170 grader.
Smelt chokolade og smør over vandbad (ikke nødvendigvis). Når det er smeltet lader du det køle af i nogle minutter.
Bland sukker i og pisk godt igennem med en elpisker.
Tilsæt vanille og æg og pisk igen. Til sidst pisker du melet i og pisker herefter yderligere indtil blandingen er glat og ensartet i konsistensen.
Fyld dine cupcake forme med dejen, de skal være 2/3 fyldt op. Bag dem i 20-25 minutter.
Cupcakes skal køles helt af før du pynter dem med frosting.
Chocolate Fugde/Oreo Frosting Ingredienser:
120 gram chokolade/Oreo
150 gram usaltet, blødt smør
160 gram flormelis
1 1/2 tsk vanille
Fremgangsmåde:
Først røres smøren og flormelisen sammen til en fyldig masse, derefter tilsættes vanillen. Imens smelts chokoladen eller knuses Oreoen med evt. en kødhammer eller i en pose.
Love Line,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar