fredag den 1. februar 2013

Brownie Cupcake med Oreo eller Chokolade frosting

"En dag havde en af mine kollegaer lavet disse fantastisk cupcakes, som bare er super gode, og de bedste, som jeg nogensinde har smagt! Min kollega havde lavet dem med Oreo i stedet for chokolade frosting, som 100% smager bedre end dem med den originale frosting til opskriften. Samtidig kan man spise langt flere af dem med Oreo frosting, BONUS! Opskriften er oprindeligt herfra."

Til ca. 10-12 cupcakes alt efter størrelse
Ingredienser:
120 gram chokolade 70% (kan saktens bruge en chokolade med en højere procent, derfor sundere).
115 gram usaltet smør
250 gram sukker
3 store æg
100 gram æg
1/2 tsk vanille
En knivspids salt

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 170 grader.
Smelt chokolade og smør over vandbad (ikke nødvendigvis). Når det er smeltet lader du det køle af i nogle minutter.
Bland sukker i og pisk godt igennem med en elpisker.
Tilsæt vanille og æg og pisk igen. Til sidst pisker du melet i og pisker herefter yderligere indtil blandingen er glat og ensartet i konsistensen. 
Fyld dine cupcake forme med dejen, de skal være 2/3 fyldt op. Bag dem i 20-25 minutter. 
Cupcakes skal køles helt af før du pynter dem med frosting.

Chocolate Fugde/Oreo Frosting Ingredienser:
120 gram chokolade/Oreo
150 gram usaltet, blødt smør
160 gram flormelis
1 1/2 tsk vanille

Fremgangsmåde:
Først røres smøren og flormelisen sammen til en fyldig masse, derefter tilsættes vanillen. Imens smelts chokoladen eller knuses Oreoen med evt. en kødhammer eller i en pose.

Love Line,



Follow on Bloglovin    


Ingen kommentarer:

Send en kommentar