tirsdag den 3. juli 2018

Bryllup



Står du og mangler det hele rette lokale til din konference eller måske dit kommende bryllup? Så skal du tjekke Fænø Sund konference ferie arrangement center. Lokationen befinder sig i Middelfart på fyn, Oddevejen 8, 5500 Middelfart, hvor de kan kontaktes pr. tlf. på 63401906 eller pr. mail reception@midti.dk for yderlig informationer, men du kan også læse meget mere på midti.dk

Gæsterne er også meget glade for at komme der, nogle af dem skriver:

Tusind tak for et rigtig godt arrangement i skønne omgivelser. Jeg vil bestemt ikke udelukke vi vil placere et andet lignende arrangement ved jer, men vil i hvert fald også sprede “rygtet” til resten af firmaet.

Fantastisk beliggenhed. Park, skov, vand, det er bare at nyde. Pool, minigolf, billard mm. Skønne huse, rene og funktionelle. Højt niveau i restauranten og et fantastisk imødekommende og smilende personale. Tusinde tak. Vi kommer igen.


De tilbyder konferencelokaler, specielt til dette formål i forskellige størrelse. De kan tilbyde i alt 10 lokaler til formålet med plads til 16-200 mennekser, så de skal nok have noget, som passer til de flestes behov. Samlet set kan de tilbyde op til 700 mennekser på deres konferencelokaler. De kan garantere at alt teknik vil fungere undervejs, som er testet og klargjort til jeres arrangement, så I ikke skal tænke på så meget. 

De har også festlokaler, hvor gæsterne også kan overnatte, hvis der festes til langt ud på natten, er det rart at kunne tilbyde ens gæster, at de kan overnatte og nyde hele aftenen. Hvor de tilbyder en høj servicegrad, hvor de sørger for den ønskede indretning af lokalet med hensyn til bordopstilling.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar