fredag den 18. maj 2018

Billigt tøj til mænd


Står du og mangler noget business og moderigtigt tøj til dig selv eller til din mænd? Så skulle du måske overveje se læse nærmere her. De har nemlig skjorter til mænd, modetøj til mænd, billigt tøj til mænd og dansk designet tøj, hvor der er noget for enhver smag til gode penge og samtidig få hurtig levering. Men hvem er de? De er et dansk opstartet tøjmærke, som startede tilbage i 2016, derfor er det en ret ung virksomhed, som har stor fokus på unikt design samt høj kvalitet, som også er en utroligt vigtigt faktor for virksomheden for at skælde sig ud fra deres konkurrenter på markedet, som der er rigtigt mange af. Derfor er det helt klart værd at tjekke netop dem ud, da de kan noget helt særligt. 

De arbejder med 2 forskellige slags mærker. Deres Signature og Tailormade tøj, som begge indikere at de både har fabrikssyet tøj, men også håndsyet tøj, som er produceret af skræddere, som er rigtigt dygtige og meget professionelle. De lægger stor vægt på super god kvalitet for at sikre deres kunder den bedst mulige kvalitet. 

Signature mærket er lavet på baggrund af EU standard størrelser i det moderne slimfit, som givet et elegant look med et moderne twist. Mens Tailormade mærket er produceret af helt specielt udvalgt stof med unikke designs samt fittings, som ikke er muligt at få hos andre af konkurrenterne på markedet.  

Men det vigtigste for dem er detaljerne, da de virkelig også kan gøre en kæmpe forskel. Derfor går de også meget op i detaljerne i deres tøj og design - fordi det spiller en vigtig rolle i deres arbejde. Hvilket også betyder at de bestemt ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller design på nogen tænkelige måde, da de kun ønsker det aller bedste for deres kunder. Derfor kan man forvente en helt speciel shopping oplevelse, når man handler hos dem.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar