søndag den 22. maj 2016

my-academy.dkHar du eksamens angst eller problemer med et fag, som du skal op i her til sommer, men ved slet ikke hvordan du lige skal håndtere - men ikke kan få den ønskede hjælp til at komme igennem disse eksamener, så er hjælpe at finde til at finde hos my-academy.dk Lige i øjeblikket køre de med et ekstraordinært tilbud, når du kan købe en eksamenspakke med 10 timers eksamenshjælp, hvor du får privatundervisning med din egen "lærer", hvor du ført tildelt den "lærer", som passer bedst til dig og dine behov ud fra din personlighed og dine forudsætninger. Hvor det både er muligt at få hjælpen hjemmefra eller online. Her får du faglig eksamens forberedelse ud fra det behov, som du har. Derudover får du eksamenstræning samt eksamensteknik til både mundligt og skriftligt eksamen - alt efter hvad dit behov er. Prisen er fra 3850 kr. 

Du kan udfylde kontakt formulaeren for at få mere info omkring dette - hvor de vil ringet op inden for 24 timer for at besvare spørgsmål samt få den service som passer til dig og dine behov ud fra dine ønsker. De er 94 % tilfredse kunder, så tøv ikke med at gøre brug af deres erfaringer og viden med at forbedre elever samt studerende. 

Derudover tilbyder tilbyder de også generelt lektiehjælp/studiehjælp både til folkeskolen lige fra 1. klasse til 10. klasse samt gymnasie niveau lige fra STX, HHX, HTX, HF og VUC. Hvor du har brug for noget ekstra hjælp, fordi det er lidt svært eller fordi du gerne vil forbedre dine karakterer for at opnå nogle mål. 

Virksomheden har eksisteret siden 2005, så derfor har de over 10 års erfaringen inden for branchen, så de ved hvad de snakker om. Da de mener, at det gav en stor forskel ved at der kom en udefra og hjælp med lektierne derhjemme. Derfor er de også i dag skandinaviens største lektiehjælpe virksomhed, da de hjælper i hele Sverige og i Danmark. Hvor de er drevet af elever og studerende, som ønsker at udnytte deres fulde potentiale. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar