fredag den 29. april 2016

learningbank.dk


Onboadring - hvad er det? Det er den proces, hvor medarbejdere lærer holdninger, viden og kompetencer, som der kræves for at fungere effektivt i en organisation. Og det korrekte onboadring skaber trivsel go resultater. Det er en tilgang til at introducere en ny kollega, så kolleagen føler sig velkommen i den nye virksomhed, som de skal starte i og hurtigt skabe resultater i sin nye rolle, som kollega. Her er det rigtigt at nye medarbejdere føler sig velkommen og godt tilpas i de nye omgivelser på arbejdpladsen, som  vekommende ikke er vant til. Samtidig med at man miniere den tid, som det tager før at nye kolleagere bliver produktive i virksomheden, hvilket er utroligt vigtigt. Derfor er det også vigtigt at nye hurtigt falder til i det nye sted. Når dette lykkes, så får de en følelse af formål og at de hører til - og det kender vi alle sammen til og har prøvet at skulle starte et nyt sted. 

Dette er ikke kun for store virksomhede, men det er også afgørende for små og mellemstore virksomheder. Da det kan koste mange ressourcer og finde og ansætte nye medarbejdere. Dette er en stor omkostning for mange virkosmheder - derfor skal nye kollegere ogsåvære produktive i virksomheden. 

Derfor tilbyder de onboarding til virksomheder for at hjælpe dem til at komme igang. De sælger en software til at udvikle og lære. Hvor du tilbyder en udviklingsplatform, som kan bruges på både computer, smartphone og tabels, da det ikke kræver nogen form for installation at komme godt i gang. Derfor kan man tilbyde nyansatte gennem software, hvor de starter allerede før de har første arbejdsplads - hvor de har mulighed for at forbedre sig godt til første dag, hvor de skal arbejde for alvor. Så hvad venter du og din virksomhed på, få tjekket om dette er noget for jer. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar