onsdag den 10. juni 2015

vielsesringe fredbergStår du og skal giftes eller forloves, og står og mangler den perfekte ring, så er der en mulighed til dig/jer her. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af smykker, hver i blandt forlovelsesringe og vielsesringe. De tilbyder f.eks. mærkerne: Gerstner, Saint Murice, Nuran, Randers Sølv, Breuning, Jan Jørgensen, Zeezee, Amore, Pure, Bride, Forever, Heaven, Honeymoon, Fredberg, Be Mine, Capricco, Aagaard, Rauchmeyer, som er blandt de mange mærker de tilbyder. Hvor de tilbyder indenfor kategorierne: ringe på tilbud, eksklusive ringe, romantiske hjerte ringe, billige ringe, profil ringe, frieri ringe, bytteserie, diamant smykker, sideringe, allianceringe og kampagnetilbud. De har samlet et udvalg til deres kunder favoritter. Udvalget spænder vidt fra eksklusive ringe i platin, klassisk ringe i guld og rå ringe i tituainum. 

De tilbyder deres kunder lige fra unikke ringe til prisvenlige designs. I ders butik er alle velkomne, og de sætter en stor ære i at gøre jeres besøg til en dejlig oplevelse. Deres butik tilbyder 3000 forskellige designs, så der er stor mulighed for at finde jeres drømmeringe. Deres personale er alle uddannet med speciel i guld, sølv og ure hvilket sikre kunderne professionel og faglig service. Deres vigtigste forretnings områder er salg af vielsesringe til private forbrugere. De laver special opgaver i samarbejde med en tilknyttet guldsmed og i samarbejde med deres dygtige leverandører. 

Hvis dette lyder interessant for dig, så kontakt dem i butikken i Ålborg. Men der er også mulighed for kontakt på tlf. 98 63 63 63, hvor de har åbent fra 10-17. Hvis det er uden for åbningstiden, kan du altid kontakte dem på mail: butik@fredberg.dk, hvor de besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagene afhængig af hvor travlt de har. Ingen kommentarer:

Send en kommentar