onsdag den 10. juni 2015

dorchdanola værktøjEr der en håndværker eller en gør det selv type, så læs med her. Denne virksomhed er en håndværkerbutik og har deres egen webshop, som tilbyder deres kunder 1500 kvm med en butik fyldt med værktøj og maskiner, da deres produktsortiment er på over 15.000 varenummer, som er en del. Derfor har de også det meste, de sælger alt inden for elværktøj, håndværktøj, maskiner og tilbehør til industrien, den professionelle håndværker samt gør det selv mennesker. De har været i branchen i mange år, derfor også mange års erfaringer og har opbygget en stor vinden inden for værktøj og maskiner. Deres viden kommer fra mange års erfaring og uddannelse fra branchen, samt en begejstring og holdning til det at arbejde med værktøj og maskiner. Ja, de er lidt af nogle nørder inden for værktøj. 

De tilbyder reparation af værktøj på hele fyn, da de har deres eget service værksted som reparerer og servicere alle kendte mærker i el værktøj, akku maskiner, gulvslibemaskiner, luftværktøj og kompressorer m.m.De er autoriseret garanti værksted for Milwaukee, AEG, Ferax og Luna maskiner. De sælger også resservedele i alle mærkerne. 

Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte virksomheden, hvis du har nogle spørgsmål eller mangler noget på hjemmesiden på tlf. 66 15 50 40 eller skriv en mail på info@dorchdaoia.dk, så finder de den rette løsning for dig. Så hvad venter du på, skynd dig at undersøge hjemmesiden og tag ud til butikken for at se, hvad de kan tilbyde dig og dine behov. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar