mandag den 8. juni 2015

håndklædetørrer vvsgiganten


En skønt varm bad er bare det dejligste efter en lang dag med arbejde, men så når man kommer ud af badet, så fryser man efter at have stået en halv time under den varme bruser. Derfor mangler du en håndklæde tørrer, som næsten fungere som en radiator. Den giver varme til badeværelset. Den er praktisk til at tørre håndklæde og vaskeklude og holder dem dejligt varme indtil man skal ud ad badet, samtidig med at den giver et bedre indeklima i badeværelset. Men hvordan skal den se ud, da de hurtigt man se klodsede eller kikset ud på badeværelset. Derfor er mulighederne mange hos denne virksomhed, som tilbyder deres kunder smart håndklædetørrer, derfor tilbyde de kendte og solide producenter som har mange forskellige designer til give sig i kast med. 

De tilbyder deres kunder gratis levering ved køb for over 5000 kr. Deres levering tager fra ca 1-2 dage. Virksomheden har over 30 års erfaring, da direktøren opstartede siden online i 2004, havde han allerede 25 års erfaring, som medarbejder hos en række af landets førerende VVS grossister. Derfor har han en stor viden og erfarning og et bredt netværk, som sikre forbrugerne den højeste kvalitet til bedst mulige priser.

Hvis har nogle problemer med f.eks. bestilling eller det som du har fået leveret eller bare generelt har et spørgsmål. Kan du kontakte virksomheden: 69606098 fra mandag-fredag kl. 8-16 eller skriv til dem på: mail@vvsgiganten.dk. Det er også muligt at stille virksomhedens spørgsmål direkte ved at chatte med nederst i højre hjørne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar