mandag den 8. juni 2015

elektriker døgnvagt



Står du og mangler en elektriker ret akut, så læs med her. Da denne virksomhed tilbyder elektriker til rådighed på telefon med 31 70 09 01. Hvor de tilbyder billige eletrikker døgnet rundt. De behandler sager omgående alle ugens dage, hvilket indkluderer søndag og helligdage, hvilket også betyder at hvis du har problemer afbryder de f.eks. deres julemad bare for at komme og hjælpe dig med dine behov og udfordinger. De er lokaliseret på Islands Brygge og deres døgnvagt er altid klar på at rykke ud i hele hovedstatsområdet. De har ingen skjule gebyrer og du betaler kun for den tid deres medarbejder er hos dig. 

Priser inden for Københavns kommune, Frederiksberg, Amager inkl. Tårnby, Kastrup og Dragør, Hivdovre og Rødovre Kommune er prisen følgende: fast pris inkl. moms 1500 kr.  pr. påbegyndt time hos kunden, derfor ingen kørselstillæg. 

Pris inden for Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Glostrup, Albertslund, Høje Taastrup, Ishøj, Vallenbæk og Brøndby Kommune er prisen 1700 kr. inkl. moms for lejlighed og 2000 kr. inkl. moms for hus. pr. påbegyndt time hos kunden, derfor ingen kørselstillæg. 

De tilbyder at modtage betaling kontant og via. MobilePay.

De tilbyder altid en god service til konkurrencedygtige priser. De bestræber sig på at holde en personlig korrespondance, kunde og elektriker imellem og overholder altid deres aftaler. De udfører alle gængse el installationer fra mindre boligudvidelser til større renoveringsopgaver. 

Hvis dette lyder interessant kan du altid kontakte virksomheden for yderlig informationer omkring deres arbejder, pris, erfaring m.m., hvis der er noget som du er i tvivl om eller ønsker oplysninger omkring. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar