onsdag den 6. maj 2015

Gardiner - Bliv inspireretStår du og mangler gardiner, så læs endelig med her - det vil helt sikkert være interessant for dig og din familie. Da der er løsninger for en hver smag til et hvert behov. Læs mere om virksomheden via linket her, ellers gerne læs mere med nedenunder her. Virksomheden tilbyder til indendørs brug persienner, rulle gardiner, plisse gardiner, lamel gardiner, folde gardiner m.m. I deres kollektioner tilbyder de mere end 250 forskellige gardin stoffer. Moderne og vovede, eller lidt mere tilbageholdende og traditionelle. Tynde, luftige stoffer eller mere struktureret og mørklæggende - der er noget for en hver smag og stilart. En komplet løsning med motoriseret gardinstang er en perfekt kombination af gammelt og nyt - tilpasset lige til dig og din stil. Samtidig tilbyder de også løsning til udendørs brug Terrasse markiser, vindues markiser, parasoller, solsejl, tag markiser, overdækninger m.m. 

Find en butik nær dig, blev inspireret, se muligheder og find løsningerne. I deres butikker kan du se finde, trykke i og rulle med. Helt simpelt kom og oplev det for dig selv, hvordan deres produkter fungere i deres rette miljø. De har butikker i Esbjerg, Frederiksberg (København), Hellerup (København), Holbæk, Horsens, Kolding, Brønshøj (København), Glostrup, Ringe, Vejle, Århus, Odense, Middelfart og Fredericia. 

Virksomheden tilbyder at du kan gøre det selv, 5 års garanti, finansering, prisgaranti i markiser, hjemmebesøg, energi smarte produkter og meget mere. Lyder dette interessant for dig, så skynd dig forbi en af deres butikker for at få den rette rådgivning til dig og dine behov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar