søndag den 26. april 2015

Gili øerne ved BaliEn rejse til Bali, jo tak det ville jeg da gerne. De tilbyder rejser til Bali hele året rundt med afgang hver uge, hvilket giver rig mulighed for at komme afsted. De arrangeres individuelt efter gæsternes ønsker og behov. Læs meget mere om det måske perfekte løsning til lige netop jeres ønsker og behiv. De tilbyder f.eks.:

Bali rundrejse og eksotisk ophold på Gili øerne i 16 dage fra 13490 kr. pr. person. Heri tilbudet gælder det 3 nætter i Ubud, 2 nætter i Candidasa, 4 nætter på Gili Trawangan og 5 nætter i Sanur. Rejsen er for jer, som ønsker at opleve 3 populære områder og i vil blive forkælet med et eksotisk ophold på Gili øerne. Turen vil indeholde stop i Bedulu ved elefantgrotten Goe Gajah, og byen Ginayar, som er kendt for sine smukke håndvævede stoffer. Hvor en af byens mange væverier, vl blive besøgt. I Klungkung skal der opleves den flydende pavilion, Goa Lawah (tempel). Sidste besøg er Tenganan, som er hjemstedet for den pre-hinduistiske Bali Aga stamme. Derfra sejles der til Gili øerne og Trawangan. Hvor I vil bo på et hotel ved den bedste strand på øen. Derefter sejles der videre til Serangan. Turen inkludere 1 heldags sightseening tur med guide og chauffør. 

Lyder dette interessant så ring til 4027 7595 for et snak om netop deres ønsker for rejsen eller hvis i ønsker at hører mere om dette er i altid velkommen til at ringe med yderlig spørgsmål, men I kan også se mere om det hele lige herIngen kommentarer:

Send en kommentar