fredag den 28. marts 2014

A must-have when you're going traveling - Stay.com


Hvis du står og skal ud at rejse er denne app et must-have, som det er umuligt at leve uden, hvis du først har prøvet den.

Hvad er det?
Det er en app, hvor man kan downloade forskellige bykort ned på mobilen. Hvor man kan bruge appen som GPS, fordi "pikken" eller hvad man nu kalder det flytter sig efter hvor man befinder sig i den pågældende by, og man behøver ikke at være på nettet. Det er bare vigtigt at du downloader kortet til den by, som du ska bruge inden du skal afsted ellers kommer du til at skulle bruge data i udlandet på at hente den ned der. 

Hvordan bruges den?
Den kan bruges på flere forskellige måder, da man kan nøjes med at bruge den som kort. Men kan kan også plotte nogle af allerede eksisterende attraktioner m.m. ind kortet. Derudover kan man også se nogle af de guides, som andre personer har lagt op og "tage" nogle af deres punkter og plotte ind på kortet. Det bedste er dog, at du selv kan lægge nogle punkter ind og skrive noget tekst til dem, som f.eks. åbningstider, lidt omkring lokationen m.m. Det eneste du skal bruge er adressen til det pågældende sted. 

Er den brugervenlig?
Den er super brugervenlig, uanset hvordan man vælger at bruge den, da den er så enkel og så simpel at bruge. Jeg har brugt den de sidste par gange, når jeg har været ude at rejse, og jeg propper flere og flere ting ind i appen, fordi når man er afsted vil man bestemt ikke gå glip af noget. 

Hvad man dele ens guides med andre?
Der er også noget andet, som er utroligt godt ved appen, hvilket er at det er muligt at dele appen med andre f.eks. over Facebook.

Love Line,

TRANSLATION

Just an amazing app that you need when you're going traveling, because it just would make your life easer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar