tirsdag den 11. februar 2014

Anmeldelse af MAC Matte Riri Woo Rihanna Edition
Denne skønne læbestift er fra kollektion RiRi Hearts MAC i farven RiRi Woo som desværre var en limited edition i samarbejde med Rihanna, hvilket betød at den blev revet væk på ingen tid. Det første samarbejde med Rihanna var jeg ikke hurtig nok, men denne gang nåede jeg det heldigvis. 

Farve
Farven er den perfekte klassiske retro røde læbestifts farve, som  efter min mening, er den helt klart et must-have i make-up samlingen. 

Pigmentering
Det er højt pigmenteret, som gør at det kun er nødvendigt at påføre et enkelt lag for at den er dækkende. 

Konsistens
Hvis man kan sige det, så er den tør i konsistensen, da det er en mat læbestift, men stadig cremet nok til at den er let at påføre på læberne. 

Holdbarhed
Den er rigtigt god, dog kan det lige være at den skal opfriskes i farven efter at man har spist et måltid, for farven kan godt forsvinde lidt ved mundvigene eller famle i farven.

Påføring
Den er forholdsvist let at påfører, men for at øge holdbarheden og for at skabe en bedre og mere lige linje end billedet ovenfor er det en rigtig god ide at påføre en lipliner inden under læbestiften. 

Emballagen
Årh... den er så fantastisk, det hvide og kobber farven med rihannas autograf på selve emballagen. Og endnu bedre er at på selve læbestiften er hendes autograf også, som bare gør den mere unik. 

Pris
Ja, her kommer den helt store udfordring for den koster nemlig 180 kr., dog er farven ikke længere til salg, men det kan jo være at den kommer tilbage på lager i en anden kollektion og anden emballage.

★★★ ★ 


Love Line,

TRANSLATION

A limited edition lipstick by Rihanna, a classical red color that you need to own in your collection, but unfortunately it's not for sale anymore. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar