torsdag den 16. januar 2014

Christianes Beautybog: Perfect for Newbies and beauty interesseted


Hvis nogle af jer følger mig på instagram (@linesfashionandbeautyworld), der så I at denne bog var blandt mine julegaver, den blev hurtigt læst, specielt i pauserne på arbejde mellem jul og nytår. Den er perfekt at læse for dem, som er nybegyndere eller dem som gerne vil have lidt inspiration og tips til hverdagen. Den er også hurtigt læst, da der ikke står så meget på hver side, hvor der er billeder til at vise det i stedet for, men det fungere ganske godt med mængden af billeder og tekst, da det hurtigt kan blive for tungt med for meget tekst. Samtidig får man også en del af Christianes personlighed med i købet, da der er masse af private og personlige billeder af hende, derudover får man også nogle af hendes make-up og hårkriser beskrevet i bogen, så man kommer til at tænke: puha... jeg er ikke den eneste haha!


Det forekommer ret tydeligt, at bogen er inddelt i forskellige kapitel, som beskriver hvert afsnit


Der er mange billeder i bogen, som er med til at understøtte teksten. Den første del her handler om basis make-up og pensel.


Der er også nogle gode billeder med make-up guides, som I kan se på billedet ovenover er der et stort billede af det endelige look, og mindre billeder af how-to. De kunne dog godt være lidt større, men det fungere stadig rigtigt godt. 


Derudover indeholder bogen også how-to celebreties og stilikoner gennem tiden, som på ovenstående billede.   


Den sidste del handler om hår og opsætninger til både hverdag og fest, hvilket er utroligt brugbare efter min mening, for man kan selv bestemme, hvordan meget man vil arbejde med et look, da der typisk er en hurtig guide til hverdagslooket og en længere til aftenlooket. 

Jeg kan klart anbefalde bogen, den er 100 % pengene værd, især hvis man køber den på plusbog.dk, da den KUN koster 79 kr., normalpris 199 kr., dog skal man være opmærksom på at medlemskab for bare 19 kr. for den første uge. Fragten er dog lidt forskellige alt efter hvilket medlem man er på siden. For nye medlemmer er det 34 kr., så prisen ialt bliver 132 kr. og du kan sagtens købe flere billige bøger på siden, som bare er en ekstra bonus. Den kan købes lige her

Love Line,

TRANSLATION

A beauty book by a Danish Style and Beauty ikon. Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til webshops, som jeg kan få inde for, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit arbejde og bloggen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar