lørdag den 9. november 2013

MAC Satin - Rebel
Denne læbestift er rigtig lækker her til de mere kolde og mørke måneder, da den har en mørk lyserød farve, som godt kan ligne at den er mere mørke rød. Hvilket kan godt være lidt misvisende. 

Forventninger
Mine forventinger til denne læbestift er, som alle andre MAC læbestifter rimelig høj. Da kvaliteten på MAC Cosmetics plejer at være i den høje ende af skalen og de overholder normalt en høj standard. Men jeg er bestemt ikke blevet skuffet.

Farven
Farven er lidt mere mørke rød i forhold til billedet, mens synes den er rigtig flot her til efteråret og vinteren, da den er mere mørk i det. Ellers ville jeg bruge den til fest med en sort eller mørk kjole, da jeg synes at den bliver for mørk til forår og sommeren, da jeg gerne vil give læberne nogle lysere farver, som skriger sommer. 

Konsistensen
Konsistensen er silkeblød og den glider på læberne, derfor er den utroligt let at arbejde med. Men da konsistensen er så blød tørrer læberne heller ikke ud. Samtidig med at den giver noget fugt til læberne. 

Holdbarheden 
Holdbarheden er utroligt god og kan sagtens holde en arbejdsdag/skoledag uden nogen brug for at blive frisket op, men hvis man skal have den på i længere tid kan det være en rigtig god ide at friske den op, så farven bliver mere fremtræden og ikke så mat i det, som den godt kan blive efter et måltid. For at øge holdbarheden kan det være en god ide at lægge en machende lipliner på hele læben, da den giver øget holdbarhed. 

Dækkeevnen
Dækkeeven er god, da den dækker hurtigt ved bare en enkelt støj.

Emballagen
Emballagen er af top kvalitet, som det også plejer at være ved MACs læbestifter. Da den er blød og ligger godt i hånden, samtidig med at den er kompakt

Prisen
Prisen ligger i den høje ende af skalaen, men den er helt klart pengene værd, den har en lækker farve med god holdbarhed. Den kan fås lige her til 165 kr. til dem, som ikke kan modstå fristelsen. 
Love Line,

TRANSLATION

A perfect all most dark red lipstick there is great for autumn and winter, there is a bit colder and you often wears a more dark clothes. Like other MAC Cosmetics lipsticks has it a good durability  , so it can stay on for a day. 


2 kommentarer:

  1. Den er virkelig flot, jeg elsker MACs læbestifter! :D

    SvarSlet
  2. Som du sikkert allerede har læst er jeg kæmpe MAC fan, og man går aldrig galt i byen med en MAC læbestift!

    SvarSlet