tirsdag den 15. oktober 2013

OPI Kiss Me at Midnight 2013
Som jeg tidligere postede på instragram (@linesfashionworld)fik jeg denne lak in ad døren sammen med en anden, som jeg vil vise jer senere. Det er en flot lyseblå liquid sand lak fra Mariah Carey, som er en del af hendes anden kollektion fra OPI (du kan se dem her og her). Denne nye kollektion er en jule/vinter inspireret, som også kan ses på denne her. 

Farven
Farven er en flot lyseblå lak med nogle sølv stykker i lakken, som glitre og giver lakken et strejf af is blå. Når det er en struktur lak er det også med til at give et lidt anderledes look end de "normale" lakker. 

Konsistensen
Da det er en liquid sand er konsisten en smule mere tyk i det, og man skal passe på ikke at komme et for tykt lag på, da det er med til at gøre at lakken hurtigere skaller af, så pas på med det.   

Holdbarheden
Gernelt synes jeg at holdbarheden på OPI lakker er rigtig god, men holdbarheden er lidt mindre ved disse struktur lakker, som er generelt for dem alle sammen. 

Dækkeevnen
Den dækker rimelig godt, men jeg foretrækker at bruge to lag, så får man det flotteste resultat. 

Hvor kan den købes?
Den kan endnu ikke købes i de danske butikker, men de skulle gerne være på trapperne snart. Normalt kan de købes i Matas og på Nelly
Love Line,

TRANSLATION

This polish is from Mariah Careys Holiday collection there is inspired by Christmas and winter. It's her second collection for OPI, if you want to see some of the other nail polishes they had made together, they are right here and here. The is a light ice  blue lipquid sand color, there just is beautiful. It's a thick consistency, because it is structured, so be careful not to layer it too much. The cover is pretty great, but it's most beautiful with two layers on.  Ingen kommentarer:

Send en kommentar