lørdag den 14. september 2013

10092013
T-shirt/Bik Bok Skirt/H&M  Shoes/Converse Necklace/Pilgrim  Rings/Pilgrim, ASOS & H&M  Bracelet/Bilka Watch/Pilgrim Jacket/H&M

I denne uge har den stået på RUS-tur torsdag til fredag, som virkelig var en rigtig dejlig tur med klassen godt blandet med alkohol og tømmermænd efterfølgende, men det skal der jo også til. Outfittet er fra i tirsdags, hvor jeg valgte at hoppe i gemacherne, da det var blevet for koldt til bare ben. Men det betyder også at jeg kan få brugt den lidt varmere og mere tykt vævet nederdel, som er utrolig anvendelig og nem at style. Er utroligt vild med mønsteret, så derfor måtte jeg eje den tilhørende jakke lige her. Jeg valgte at style den med afslappet converse sko, men kunne sagtens finde på at style den med korte støvler. 
Love Line,

TRANSLATION

This week I spend Thursday to Friday with my new classmates, it was a lovely trip with alcohol and a hangover the next day, but that's the price for having a great time. The outfit is from tuesday, where I jumped in the leggins because it's getting a bit colder for bare legs. This means that I also could use my more thick skirt, which are very usefull and easy to style. I just love the print, so I just needed to have this jacket right here. I chose to style it with relaxing converse, but I would also style it with boots.   Ingen kommentarer:

Send en kommentar