torsdag den 13. juni 2013

New In Platform Heel Vagabond Shoes
"Jeg købte de har ballerinaer fra Vagabond, som jeg allerede har i blå/grønlige farver, som jeg tidligere har brugt her. Jeg synes de er super flotte i de stærke lyserøde nuancer som er perfekt til sommeren, da de er simple og kan peppe et hvert outfit op samtidig med at de giver lidt ekstra højde,for de små mennesker, som mig selv BONUS! Skoene kan købes her, men jeg købte skoene til 299 kr. til en besparelse på 50 % på members.com, som giver op til 80 % rabat på designer mærker, som jeg tidligere har skrevet om her.
Love Line,


TRANSLATION

"I bought these shoes from Vagabond, which I already have in blue/green as you can see here. I think that they are very beautiful in the strong pink colors which would be perfect for summer, because they can give every outfit an edge and they gives a bit extra hight for us small people. They best is that I got them 50 % off."

I dette indlæg er det blevet brugt et eller flere affiliate link, som giver mig kommission, hvis du køber noget. Når du køber noget gennem et affliate link, støtter du mig og mit arbejde. 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar