mandag den 12. august 2013

DIY Gradient Negle


Så er jeg også hoppet med på gradient neglene, som faktisk er blevet ret flotte, det kræver lidt ekstra arbejde, da man skal give sig god tid, når de skal laves, men de er utroligt lette at lave, det skal lige siges, at disse er mit første forsøg. 


Du skal bruge det antal neglelakker, som du har lyst, men jeg ville ikke vælge mere end fire forskellige farver, hvis man har forholdsvis korte negle. Ellers skal du bruge en underlak, jeg har valgt en hvid, men man kan sagtens vælge en af de lakker, som man skal bruge til gradienten, fordi farven ikke er særligt tydeligt unden gradienten. Derudover skal man bruge en svamp f.eks. en make-up svamp, som jeg bruger eller en køkkensvamp til at påfører lakken. Til sidst men ikke mindst en plastik pose til at påfører lakken på og dubbe med svampen.


Først påføres underlaksfarven, som skal give gradienten en basis farve, men det er vigtigt at underlakken har en farve for ellers vil selve gradienten ikke være tydelig.


Derefter dubbes svampen mod lakken på plastik posen og derefter over på neglen til den er tilstrækkeligt dækkende og det kan ikke ungås at det kommer ved siden af, for det kan ikke undgås. Men det er også muligt at indramme neglene med tape for at undgå mest muligt lak ved siden af.


VOLA! Så er der en gradient nelgelak efter man har fjernet den overskydende neglelak fra fingerne, og brugt en gennemsigtig overlak for at give lakken en flot glans, som afslutning.
Love Line,


TRANSLATION

Finally I have also made some gradient nails for the first time, witch actually are pretty great. They are easy to make, but it take a bit more time than normally painted nails. To make these nails you need different nail polishes, a sponge and a plastic bag. First you need to apply a layer in any colored under the gradient as a basic color. Afterwards you have too dub the sponge into the polish on the plastic bag and on the nail until the nails are covered and now you just need to remove the extra polish besides the nails and then apply a topcoat to make the polish shine.

Follow on Bloglovin
2 kommentarer:

  1. Ej hvor er det flot ;) Det må jeg prøve en dag ;)

    SvarSlet
  2. Det synes jeg at du skal gøre, da det også er utroligt nemt :)

    SvarSlet