søndag den 8. juli 2018

Design klassiker

Elsker du design klassikere? Kender du til ovenstående flotte Kay Bojesen bestik? Det er virkelig en design klassiker - det er super flot og elegant med et klassisk udtyk, som aldrig vil blive forældret og som kan gå videre til kommende generationer. Bestikker fås i flere forskellige varianter og udforminger, som er perfekt til enhver lejlighed og enhver smag.  

Derudover tilbyder Design Klassiker Shop mange andre mærker, som f.eks. mærkerne Kay Bojesen, Kähler, Menu, Rosendahl, Normann Copenhagen, Skagerak, Bauhus Lampe, Bodil Kjær, Erik Bredahl, Collect Furniture og mange flere. De tilbyder deres kunder en fast lav fragtfri af 49 kr. eller hvis man køber for mere end 499 kr. tilbyder de fri fragt. Hvis man ikke er tilfreds med produkterne tilbyder de 14 dages bytte og returret. Men det er også muligt at besøge dem i deres fysiske butik i Rødding på Kongevej 54, hvor de har en spændende design butik med et bredt sortiment inden for de bedste designklassiskere. De sælger andet blandet nye originale møbel klassiskere af de bedste udenlandske og danskere møbel designere, det gælder blandet andet Hans Wegner, Nanna Ditzel, Børge Mogensen, Arne Jacobsen samt mange flere af de klassisk designer, som er landskendt (måske verdenskendt). Samtidig med at de forhandler også nogle af de bedste produkter inden for brugskunst. 

De tilbyder blandet andet produkter inden for badeværelset, belysning, børneværelset, designer borde, hylder, knage rækker, kunst, køkken, lysestager, norden, opbevaring, reoler, puder, tæpper, sofaer, puf, spejle, stole, stuen, tilbehør, træfigurer, udeliv, ure, vaser og skåle. 

De ønsker at sikre deres kunder en god oplevelse, en god service og design klassiske til konkurrence dygtige priser. De tilbyder både til private forbrugere, mens også virksomheder kan f.eks. finde eksklusive gaver til deres medarbejdere, samarbejderpartnere og selv udenlandske kunder eller samarbejdspartner. De ønsker at tilbyde deres kunder unikke produkter inden for de bedste danske design klassiskere.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar