lørdag den 25. juni 2016

hjem-is.dk
Elsker du også is på en dejlig varm sommerdag? Så skulle du overveje kraftigt at se nærmere på hjem is tilbud - hvor du finder masser af fantastisk tilbud på dine favorit sommer is fra hjem is. Manden bag hjem is ønskede at bringe is direkte ud til forbrugerne ved at undgå fryseren i supermarkedet, som de fleste kender. Derefter koblede han en trailer med en kumme fryser bag på hans bil og fyldte den med is i hele kartoner og kørte ud og ringede med klokken - folk var begrejserede og ideen og derfor elskede de det. Dette blev senere hen til hjem is bilen, som vi kender den idag. Derudover er is desværre en sart vare, derfor er det vigtigt at de ikke kommer under en temperatur over minus 15 grader. 

De tilbyder alle deres kunder lækre is varianter inden for ispinde, is vafler, limonade is, is specielt for børn, special is, is lagkager, dessert is, mulighed for selv at blande dine is, pizza, madbrød, kød og gril varianter. Hvor de tilbyder flere varianter inden for hvert kategori. 

Derudover hvis du virkelig elsker is skulle overveje at blive medlem af deres klub, som tilbyder deres medlemmer fordelagtige tilbud samtidig med at du kan optjene point på dine køb online samt i deres hjemme is biler - derudover skal jeg gøre opmærksom på, at det er gratis at være medlem af klubben. Du kan tilmelde dig online eller i din lokale hjemme is biler. Så overveje dette kraftigt og kig nærmere på deres hjemmeside. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar