fredag den 26. juni 2015

QueeninfashionEjen bag denne mode side havde for 7 år siden ingen anelse om at det skulle blive til en webshop, som sælger mode tøj til piger og kvinder i Danmark. I 2004 startede hun på sygeplejeskolen og var færdig i 2008. Hun har dog altid været glad for unikt tøj og har elsket at skille sig ud fra mængden Derfor får hun ofte kommentarer, når hun er ude med sit tøj og spørgsmål om hvor det er købt. 

Men hun brændte for salg og service, derfor startede hun sin egen webshop i 2010, men hun stadig arbejde fuldtid, som sygeplejske. I 2011 blev hun sygemeldt, og besluttede sig derfor for at gå all in med E-handel og det er hun blevet glad for. Samtidig med er hun fultidspåsætter af hår exttensions og en del af Avenzu-teamet. 

Hun bestræber sig på at have det sidste nye indenfor mode og får ofte nye varer hjem. Nogle af produkterne kommer hjem i et begrænset antal, derfor anbefalder hun jævnligt at holde øje med siden og se nyhederne eller tilmeld dig deres nyhedsbrev, så du ikke misser nogle af nyhederne, konkurrencerne eller rabatterne. 

Hun priotere kunderne meget højt oh ønsker kun glade og tilfredse kunder, så derfor sidder hun parat til at yde en god service for kunderne. Hvis du skulle have nogle spørgsmål, ris eller ros eller noget, som du føler mangler på webshoppen. Så henvend dig gerne på hendes mail: queenfashion@hotmail.com, og hun vil besvare din mail hurtigst muligt. 

Tjek hendes mangle lækre varer nu lige her. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar