torsdag den 11. juni 2015

myphonebaseStår du og mangler det helt rigtige cover til din Iphone, så har jeg måske løsningen her til dig. De tilbyder mobiltilbehør til Iphone modellerne: Iphone 6, Iphone 6 Plus, Iphone 5, Iphone 5S og Iphone 5C. De har et stort udvalg af kvalitets tilbehør som covers, bumpers, skærmbeskyttelse, punge, tasker, etuier, flipcovers, ladere, kabler, datakabler, headsets, høretelefoner og meget mere. Alle produkterne er fra kendte producenter som Case Mate, Griffin, Krusell, Fix2Car, parrot og mange flere. 

De er en nyopstartet virksomhed fra 2015, hvor de fokusere på god service, flot design og fornuftige priser. De stræber efter at tilfredsstille kundens behov og de gør deres bedste for at yde en god service. De har bevidst valgt ikke kun at fokusere på at være billigst, men også at tilbyde deres kunder orginale reservedele og kvalitets tilbehør, som de kan stå inde for. De sælger derfor kun tilbehør fra kendte mærker, som de stole på. Alt tilbehøret er sendt fra Danmark, da de fokusere på sikker handel, og de har alle nødvendige godkendelser, som gør det trygt at handle hos dem. De er et dansk firma med kontor i Danmark og de modtager alle deres varer fra danske grossister. Dermed kan du være sikker på, at der er tale om 100 % originale varer  og at der ydes den korrekte garanti. De benytter ikke parallelimport. 

Hvis du er interesseret i at hører mere fra virksomheden kan du sende dem en mail på: infor@myphonebase.dk eller på telefon 28 29 95 35. De vil glæde sig til at hører fra dig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar